Over deze website

Doel

Deze website is een initiatief van enkele Groningers die enthousiast zijn over de plannen voor de Regiotram. Helaas merken wij dat niet iedereen ons enthousiasme deelt. Sommige Groningers zien de komst van de tram helemaal niet zitten. Wij hebben de indruk dat veel weerstand is gebaseerd op misverstanden en een verkeerde voorstelling van zaken. Voor een deel lijkt dit te ontstaan doordat op weblogs en in sommige media veel meer aandacht is voor de negatieve kanten van de tramplannen dan voor de positieve kanten ervan. Met deze website geven wij tegengas, en laten zien dat Groningen juist enorm gebaat is bij een tram. Daarom zeggen wij:  Yes we tram!

Onafhankelijk

De oprichters van deze website hebben deze site gemaakt op eigen initiatief, zonder hulp van of beïnvloeding door het Projectbureau Regiotram. Wij zijn niet betrokken bij politieke partijen in de stad Groningen of het werk van het Projectbureau. Voor concrete informatie over de Regiotram verwijzen wij naar de officiële en uitvoerige website van het Projectbureau Regiotram.

Meehelpen?

Wij stellen het op prijs als je eens een column wilt schrijven voor deze website, of op een andere manier wilt bijdragen. Je kunt contact opnemen via ons e-mailadres » info (at) groningertram.com

Contact

Voor het reageren op berichten op de weblog kun je gebruik maken van het reactieformulier onder het bericht. Heb je andere vragen of opmerkingen, dan kun je mailen naar » info@groningertram.com

Media-aandacht voor de website

Op de pagina Media-aandacht hebben we een overzicht geplaatst van de aandacht die onze site heeft gekregen in de media.

Bronnen / disclaimer

  • Afbeeldingen boven aan de pagina, van links naar rechts: (1) RegioCitadis op de Grote Markt 2008,  (2) Hoofdstation Groningen, (3) RegioCitadis in Kassel, (4) Stadhuis Groningen, (5) Artist Impression Oosterstraat, (6) Artist Impression Brest Frankrijk, (7) Bernoulliborg Rijksuniversiteit Groningen Zernike.
  • Teksten overnemen van deze website is toegestaan, mits er verwezen wordt naar onze website; http://www.groningertram.com.

onderschrift voor forum


%d bloggers liken dit: