Over de website, updates, feestdagen

by

Groningertram.com is inmiddels een maand online. Dankzij de  media en artikelen op andere websites hebben veel mensen onze website gevonden. Door aandacht in onder meer het Dagblad van het Noorden en op Oog TV (zie de pagina ‘media-aandacht‘) kwamen er vooral in de laatste week van november veel mensen de website bekijken.

Uit de reacties blijkt dat veel bezoekers net zo enthousiast zijn over de tram als wij. Toch hebben we ook wat kritische opmerkingen gekregen. Naar aanleiding daarvan hebben we een paar teksten wat veranderd. De voornaamste veranderingen zijn te vinden in de rubriek ‘Redenen voor de tram‘ en ‘Misverstanden over de tram‘. De redenen en misverstanden hebben we nét even iets anders beschreven. Zo hopen wij een wat beter en genuanceerder beeld van de tram te schetsen.

Om u goed te blijven informeren proberen we nieuwtjes over de tram ook in 2010 zo snel mogelijk te brengen. Daarnaast proberen we een paar keer per week achtergrondartikelen over de tram te plaatsen. Wilt u meewerken aan onze site, heeft u tips of wilt u een banner van onze site op uw eigen website, stuur dan even een mailtje naar info (at) groningertram.com.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten op de website kunt u zich in de zijbalk aan de rechterkant op de homepage abonneren. U krijgt dan een mailtje als er een nieuw bericht wordt geplaatst.

Intussen wordt vanaf diverse sites naar Groningertram.com verwezen. In de rubriek ‘interessante links‘ hebben wij een verwijzing naar een aantal van die sites opgenomen. In het bijzonder willen wij in dit geval de website ‘De Digitale Tram‘ noemen. Vanaf deze interessante website, die voornamelijk over de tram in Den Haag gaat, zijn veel mensen op onze site terechtgekomen. Daarnaast noemen we het forum van Skyscrapercity, waar in een speciaal topic gediscussieerd wordt over de Groninger tram.

Wij wensen u prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling – en hopen dat politici in de stad en provincie Groningen in 2010 definitief besluiten door te gaan met de tramplannen in Groningen!


%d bloggers liken dit: